Tudatalatti Detektív bemutatkozás

Online Tudatalatti Detektív


Igazságos. Megbízható. Szigorú. Kitartó.

Nem csak a világban, hanem a fejekben és szívekben is nyomoz. A tudatalatti egyik legfontosabb nyomozási helyszín. Izgalmas utazásra hív. Tarts vele!

Takács J. István vagyok, más néven a Tudatalatti Detektív. Személyemben azt az embert ismerheted meg, aki az összegyűjtött információk, emlékek, élmények alapján feltérképezi a tudatalattidat és a tudattalan részeket, majd ezekből a tudatalattiból elővett, felidézett adatokból egy tudattérképet hoz létre. Ez a térkép segít abban, hogy jobban megismerjed önmagad és helyre tudd tenni az életed során felmerült problémákat, elakadásokat, és egyre kevesebb legyen a mókuskerék.

Segítségemmel nem csupán kikopik majd életedből, hanem teljesen új színben fogod látni a világot. Mondhatnám úgy is, hogy az eddigi szürke világképedből színes, élettel teli harmonikus élet alakul. Szeretnél ilyet? Akkor olvasd tovább! 🙂

tudatalatti-detektiv-mukodesi-abra

Tudatalatti Detektív a kulisszák mögött! Kattints a képre és nézd meg nagyban!

Először is pár szó arról, hogyan is jutottam idáig, miken mentem keresztül és miért választottam a segítő szakmát!

Biográfia, avagy a Tudatalatti Detektív életrajza

Már 7-8 éves koromban vizsgálgattam az embereket és gyakran hallottam, hogy “ritkán szól, de akkor bölcset” mondatot. Úgy tűnik már akkoriban sikerült elgondolkodtatnom környezetem. Természetesen a világ úgy van felépítve, hogy ilyen kicsi gyermekre még annyira nem hallgatnak. Ettől függetlenül én úgy érzem voltam annyira lázadó és makacs, hogy kitartottam a meglátásaim mellett. 12 évesen első könyveim között szerepeltek a tudatalattival, regressziós terápiával, reinkarnációs filozófiákkal kapcsolatos írások. Már akkoriban érdekelt az emberi lélek és próbáltam megfejteni, vajon az emberek miért hazudnak, miért játszanak szerepeket, miért nem csak úgy meztelenül adják át az igazságot, ami belül van. Aztán az évek során rájöttem, hogy én nem tudok szerepeket játszani és nem is akarok.

Megjegyzem ez nem könnyítette meg az életemet, viszont tiszta tudtam maradni annyira, hogy ne csak a saját életemben, hanem mások életében is segíthessek a tisztánlátásban.

A tisztánlátás számomra nem egy misztikus dolog, hanem sokkal inkább azt jelenti, hogy a tényeket úgy látom, ahogy van. Reálisan, földhöz ragadtan és őszintén. Ez szükséges ahhoz, hogy az ember egészségesen éljen, harmóniában, békében és megtalálja a saját útját. Ahogy leérettségiztem két vágyott irány volt, az egyik a segítő/lélekgyógyító út, a másik pedig az informatika világa. Pár év alatt sok-sok tanulással és gyakorlással eljutottam oda, hogy okleveles természetgyógyász lettem és letettem az esküt. Szakiránynak a kineziológiát választottam és szakvizsgát tettem.

tudatalatti-detektiv-bemutatkozasHivatalosan 2000-ben lettem természetgyógyász-kineziológus. Ezzel egy időben Budapestre költöztem és elkezdtem praxisomat, sorra érkeztek a jobbnál jobb lehetőségek és mivel szerettem írni és a lehető legtöbb formában kifejezni azt, ami bennem van, ezért hamar felfigyeltek rám. A kezelések, terápiás foglalkozások, meditáció vezetések és masszázs terápia gyakorlása közben felkértek, hogy legyek az akkoriban induló Nőklapja C@fe szakértője és tanácsadója. A Sanoma Budapest Kiadóval 7 éves “közös” életünk volt, amikor továbbléptem.

Ezen idő alatt több, mint 4 ezer publikus kérdést intéztek hozzám és közel 400 önismereti és természetgyógyászattal kapcsolatos cikkem született. A hivatalos vizsgám óta, azaz 13+ éve folyamatosan tanulok, figyelem magamat és az embereket és nem csak autodidakta módon, hanem különféle tanfolyamokon, képzéseken estem át (na nem, mint a küszöbön). Tanáraim közül sokat köszönhetek pl. Grósz Emilnek, Dr. Varjú Mártának, Béky Lászlónak, Kisfaludy Györgynek.

Amire leginkább büszke vagyok
Kifejlesztettem a tudatalatti térképező és nyomozó módszerem. A kineziológia továbbgondolásának tekintem, hiszen alapvetően az indított el ezen az úton. Rengeteg tudást és tapasztalatot szívtam magamba, melyeket a foglalkozásaim, nyomozásaim során is használok, beépítek a segítés közben. A teljesség igénye nélkül: NLP gyakorlatok, mozgás gyakorlatok, légzőgyakorlatok, relaxációs technikák, vizualizációs megerősítések, önmasszázs, szimbólumokkal “díszített” segítő eszközök, önvizsgálat…

Küldetésem
Online Tudatalatti “kereső és találó” szolgáltatásnyújtás azoknak, akiknek szüksége van valódi és igaz válaszokra – de személyes jelenlét nem lehetséges: pl. fizikai távolság miatt (külföld, vidék), idő hiánya miatt, kiskorú gyermek miatt, betegség miatt.

tudatalatti-detektiv-kuldetese

Minden rendelkezésre álló eszközzel azon dolgozom, hogy az emberi agy szövevényes útvesztőjében megtaláljam a fontos válaszokat! Csodás rendszer az, ami az ember testén belül található és még titokzatosabb, ahogy a tudatalatti és a lélek összekapcsolódik. A segítségemmel utána járhatsz olyan kérdéseknek, ami a kíváncsi szemek előtt eddig nagy részben rejtve volt, vagy csak nehéz és hosszadalmas munkával volt megtalálható. A több évtizedes kutatómunka, fejlesztések és tudati tapasztalatok meghozták gyümölcsüket és létrejött egy olyan egységes eszköz, egy módszer, mely fizikai távolságokat átlépve utat enged a tudatalatti működésnek.

Kérdezhetnéd “ez hogy lehetséges, hisz olyan fiatalnak látszol?” – Ez igaz, de a valóságot nem teljesen fedi. A helyzet és az élet úgy hozta, hogy már 13+ éve gyakorlom a segítő foglalkozást és kb. 10 évet hozzá adhatok, mert ez előtt is rengeteg befelé figyelés, belső munka, chi-kung, tai chi, karate és mély meditáció töltötte ki az iskola mellett az időmet. Figyeltem magamat, figyeltem az embereket, írtam, tanultam. Ez mind hozzájárult ahhoz, hogy megszülethessen a Tudatalatti Detektív.

Sokan keresik a választ a világban és önmagukban, de nehezen találnak rá, hisz annyi minden elviszi a figyelmet. Detektívként a feladatom, hogy minden figyelmemet összpontosítva segítsem a megbízóm útkeresését és minden eszközzel azon dolgozzak, hogy megtaláljam a mozgatórugókat, átvilágítsam, megismerjem és megismertessem annak működését, majd kész megoldásokat, eszközöket nyújtsak.

Kérlek tekintsd meg a Tudatalatti Detektív küldetését esszenciálisan egy videó formájában:

Kérlek figyelmesen töltsd ki, ha üzenetet szeretnél küldeni!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kép csatolása (maximum 2 Mbyte)

A fenti szöveges űrlapnál nem tárolom az adataidat és nem adom tovább harmadik személy számára. Csak a könnyebb üzenetküldést segíti elő a rendszer.

Telefonon is elérhetsz, ha szeretnél bejelentkezni hozzám személyes beszélgetésre.
Időpont és személyes bejelentkezés itt: nyomozas@tudatalatti-detektiv.hu

Share This:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.